Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Turpmāk nevarēs izvietot reklāmu valsts autoceļiem piederošā ceļu zemes nodalījuma joslā

2024-07-01

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” informē, ka turpmāk valsts autoceļu ceļu zemes nodalījuma joslā nedrīkst izvietot jebkādus reklāmas objektus, jo autoceļu kompleksā ietilpstošā ceļu zemes nodalījuma josla, atbilstoši likuma “Par autoceļiem” 27.1panta pirmajai daļai, ir paredzēta autoceļu būvniecībai, uzturēšanai un aizsardzībai.

Ceļu zemes nodalījuma josla kalpo arī ceļa elementu izvietošanai un aizsardzībai, bet, izvietojot reklāmas objektus, ceļu zemes nodalījuma joslā tiek apgrūtināta autoceļa ikdienas uzturēšanas darbu izpilde un radīts tiesisks apgrūtinājums.

Reklāmas objektiem, kuri pašlaik atrodas ceļu zemes nodalījuma joslā, un kuriem ir derīgas iepriekš izsniegtās atļaujas, pēc noteiktā termiņa beigām tās netiks pagarinātas un reklāmas objekta īpašniekiem par saviem līdzekļiem reklāmas objekti būs jādemontē.

Siguldas novada pašvaldības speciālisti atgādina, ka reklāmas izvietošana publiskās vietās vai vietās, kas vērstas pret publisku vietu, ir jāsaskaņo ar Sigulda novada pašvaldību atbilstoši saistošajiem noteikumiem.