Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Licences un atļaujas

Interešu izglītības un pieaugušo neformālas izglītības programmu licencēšanas komisija Siguldas novada pašvaldībā licencē interešu izglītības un pieaugušo neformālās izglītības programmas.

Juridiskām un fiziskām personām, kuras nav reģistrētas izglītības iestāžu reģistrā un vēlas īstenot:

interešu izglītības programmas, ir jāsaņem pašvaldības izsniegta licence. Tās saņemšanai ir jāiesniedz iesniegums un dokumenti, kas norādīti Siguldas novada pašvaldības 2024. gada 25. janvāra saistošajos noteikumos Nr. 3 “Kārtība interešu izglītības programmu licenču un neformālās izglītības programmu atļauju izsniegšanai Siguldas novadā”:

neformālās izglītības programmas, ir jāsaņem pašvaldības izsniegta atļauja. Tās saņemšanai iesniedz dokumentus, atbilstoši Ministru kabineta noteikumos Nr. 395 noteiktajam:

Atbalsta materiāls neformālās izglītības programmu izstrādei

 

2024. gadā izsniegto interešu izglītības programmu licenču reģistrs pieejams šeit;
izsniegto neformālās izglītības programmu atļauju reģistrs pieejams šeit.

2023. gadā izsniegto licenču un atļauju reģistrs pieejams šeit.

 

Nākamā licencēšanas sēde notiks 2024. gada 26. martā.