Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Skolēnu autobusu maršruti

No 1. septembra līdz mācību gada beigām – nākamā gada 31. maijam, kursē 12 AS “CATA” nodrošinātie autobusu maršruti, kuros, sadarbībā ar pašvaldību, skolēni un noteiktas Siguldas novada iedzīvotāju grupas, uzrādotSiguldas novada ID karti, var pārvietoties bez maksas.

AS “CATA” maršruti:

  • Nr. 3111 Sigulda–Ķipari;
  • Nr. 3112 Sigulda–Turaida–Krimulda;
  • Nr. 3113 Sigulda–Kaķīši–Institūts–Sigulda;
  • Nr. 3117 Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda;
  • Nr. 5607 Sigulda–Nurmiži;
  • Nr. 6645 Sigulda–Institūts–Jūdaži;
  • Nr. 6876 Sigulda–Allaži–Mālpils;
  • Nr. 5624 Stīveri–Skola–Sigulda–Stīveri;
  • Nr. 5087 Sigulda–Jūdaži–More–Eglaine;
  • Nr. 5610 Nītaure–Ķēči–More–Nītaure
  • Nr. 5612 Rīga–Ragana–Sigulda (reisam Nr. 35);
  • Nr. 6255 Rīga–Sigulda (reisam Nr. 71).

Autobusu saraksts – buklets 2023

Mācību gada laikā šiem autobusu maršrutiem reisi ir pieskaņoti mācību sākuma un beigu laikiem skolās. Aktuālais autobusu kustības saraksts pieejams Siguldas mobilajā lietotnē, AS “CATA” tīmekļa vietnē, un tīmekļa vietnē www.1188.lv.

Atgādinām, ka braukšanas maksas atvieglojumus 100% apmērā, uzrādot Siguldas novada ID karti, var saņemt Siguldas novada pašvaldības domes saistošajos noteikumos Nr. 7 ​“​Par braukšanas maksas atvieglojumiem sabiedriskajā transportā” noteiktās pasažieru kategorijas. Šie noteikumi paredz, ka turpmāk sabiedriskā transporta izdevumi tiks apmaksāti tikai Siguldas novadā deklarētajiem skolēniem. Tāpat atgādinām, ka pasažieriem, kuri nevarēs uzrādīt derīgu Siguldas ID karti, jāmaksā pilna biļetes cena atbilstoši AS “CATA” cenrādim. ID kartes darbības traucējumu gadījumā aicinām vērsties Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, kā arī zvanot uz bezmaksas tālruņa numuru 80000388.

 

Siguldas novada pašvaldība nodrošina arī skolēnu autobusu kustību pagastu teritorijās papildus jau iepriekš minētajiem maršrutiem.

Ar pašvaldības transportu skolēni tiek nogādāti uz izglītības iestādēm un atpakaļ no tām. Autobusu saraksti tiek veidoti pielāgojoties mācību vai interešu izglītības grafikiem. Skolēnu autobusu maršruti 2023./2024. mācību gadam:

 

Lai Siguldas Sporta skolas audzēkņi ērti varētu nokļūt uz nodarbībām un pēc tam atpakaļ mājās, Siguldas novada pašvaldība nodrošina bezmaksas autobusu, kura maršruts sastādīts atbilstoši treniņu un nodarbību norises laikiem.

Autobusa kursēšanas laiks un maršruts tiek veidots saskaņā ar Siguldas Sporta skolas treniņu plānu.

 

Plašāka informācija par autobusu kustības sarakstiem pieejama Siguldas novada pašvaldības Transporta nodaļā, zvanot uz tālruņa numuru 25703693.
Par kārtību, kādā tiek atmaksātas biļetes citos sabiedriskā transporta maršrutos, lūdzam vērsties savā skolas administrācijā.