Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novada pašvaldības pārstāvji piedalīsies sarunu festivālā “LAMPA”

2024-07-02

Šajā nedēļas nogalē, no 5. līdz 6. jūlijam, aicinot apmeklēt kādu no pasākumiem, norisināsies jau desmitais sarunu festivāls “LAMPA”. Arī šogad sarunu festivālā piedalīsies Siguldas novada pašvaldības pārstāvji. Pievienoties diskusijām varēs klātienē Cēsu pilsētvidē vai tiešsaistē un kopā skatīšanās vietās visā Latvijā.

5. jūlijā plkst. 17.00–18.00 sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību Maija parkā Cēsīs (Lībiešu telts) notiks saruna “Lībiešu pēdas Latvijas”. Saruna par to, kur Latvijā redzamas lībiešu pēdas, kāpēc katrs Latvijas cilvēks ikdienā nes sevī daļu lībieša un kā lībiskās saknes palīdz veidot piederības sajūtu un dot ieguldījumu novadu savdabības saglabāšanā un attīstībā. Sarunā piedalīsies Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis. Plašāka informācija.

5. jūlijā plkst. 18.30–19.30 Cēsu pils parkā (Reģionu skatuve) Siguldas novada Kultūras centra direktore Jolanta Borīte iesaistīsies diskusijā “Vai kultūras centrā var arī reivot?”. Plašāka informācija.

6. jūlijā plkst. 15.30–16.30 Cēsu pils parkā (“Swedbank” ilgtspējas skatuve) norisināsies saruna zelta formulas meklējumi “Kā AUGT, mācoties mūža garumā?”, kurā Siguldas novada pašvaldību pārstāvēs Edgars Bajaruns, Siguldas Tehnoloģiju izglītības centra direktors. Plašāka informācija.

6. jūlijā plkst. 15.30–16.30 Cēsu pils laukumā (skatuve “Spuldze”) notiks diskusija “Reģionu mazās skolas un to nozīme vietējā komūnā”, tajā Siguldas novada pašvaldību pārstāvēs pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais. Plašāka informācija.

6. jūlijā plkst. 17.00–18.30 Cēsu pils parkā (Cēsu skatuve) risināsies diskusija “Vēlmes, vajadzības, pieprasījums, spēja inovēt un eksperimentēt. Publiskā pārvalde šodien un rīt”, kurā piedalīsies Siguldas novada pašvaldību pārstāvēs pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais. Sarunu organizē Latvijas Republikas Valsts kontrole, Siguldas novada pašvaldība un Cēsu novada pašvaldība. Plašāka informācija.

Festivāls būs pieejams bez maksas gan apmeklējot klātienē, gan skatoties tiešraidē tīmekļa vietnē festivalslampa.lv.  

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.