Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Emīls Bangevics izcīna Latvijas čempiona titulu tāllēkšanā

2024-07-02

29.–30. jūnijā Valmierā notiekošajā Latvijas čempionātā vieglatlētikā pieaugušajiem startēja četri Siguldas Sporta skolas vieglatlēti.

Par 2024. gada Latvijas čempionu tāllēkšanā kļuva treneres Guntas Blūmiņas audzēknis Emīls Bangevics, tālākajā mēģinājumā veicot 7,19 metru tālu lēcienu. Savukārt Guntas Blūmiņas audzēkne Marta Klinsone izcīnīja 7. vietu 100 metru sprintā (finālā 12,40 sekundes, priekšskrējienā 12,37 sekundes).

Sacensībās 800 metru distancē startēja arī Jānis Stūrītis (treneris Gints Bitītis), ierindojoties 6. vietā ar rezultātu 1:55,15, kā arī tādā pašā distancē spēkus izmēģināja Elīza Pole (trenere Solveiga Ziediņa), iegūstot 6. vietu ar rezultātu 2:18,23.