Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas Sporta centra ūdens zona atsāk darbību pēc tehniskā pārtraukuma

2024-07-12

Pēc ikgadējā tehniskā pārtraukuma pirmdien, 15. jūlijā, darbu atsāks Siguldas Sporta centra ūdens atrakciju parks, kā arī mazais un lielais peldbaseins ar plašu piedāvājumu tiem, kuri vēlas uzlabot peldēšanas prasmes vai atpūsties kopā ar ģimeni. Tehniskā pārtraukuma laikā tika veiktas ikgadējās tehniskās apkopes, ģenerāltīrīšana un mazie remontdarbi.

Peldbaseins individuālajam apmeklējumam būs pieejams katru dienu no 15. jūlija, peldbaseina mēneša abonementiem būs īpaši izdevīgs piedāvājums vasaras periodā. Savukārt ūdens atrakciju parks būs atvērts no 16. jūlija, darbojoties no otrdienas līdz svētdienai. Abās ūdens zonās pieejamie laiki apmeklējumiem ir redzami mobilajā lietotnē Bookla, kur iespējams arī rezervēt un apmaksāt apmeklējumu.

No 20. jūlija atsākas grupu nodarbības ūdenī, tostarp ūdens aerobika, veselības vingrošana ūdenī, bēbīšu ārstnieciskā vingrošana ūdenī, grūtnieču vingrošana ūdenī u.c. Aicinām sekot līdzi izmaiņām sociālajos tīklos, kur ir pieejama visa aktuālā informācija par grupu nodarbībām. Nodarbības var rezervēt un apmaksāt mobilajā aplikācijā Bookla, lai garantētu sev vietu grupā.

Pēc tehniskās pauzes atsākas Siguldas peldēšanas skolas vasaras nodarbības bērniem, kas piemērotas tiem, kuriem nav iespēja peldēt mācību gada laikā. Paralēli tām notiks arī intensīvās peldēšanas nodarbības, kur četru nedēļu laikā audzēkņi varēs apgūt nepieciešamās iemaņas drošai un brīvai peldēšanai. Nodarbībās apgūs dažādus peldēšanas stilus, piemēram, krauls, brass, tauriņstils un peldēšana uz muguras.

Tāpat joprojām pieejamas individuālās peldēšanas nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem treneru vadībā. Nodarbības ir pielāgotas katra klienta individuālajām prasmēm un mērķiem. Lai pieteiktos nodarbībām, nepieciešams zvanīt uz tālruņa numuru 25448860.

Siguldas Sporta centra peldbaseinā no 5. līdz 9. augustam notiks peldēšanas un sporta nometne “Peldam droši Siguldā”, kuras mērķis ir uzlabot bērnu peldētprasmi, fizisko sagatavotību, izglītot par drošu atpūtu pie ūdens. Pieteikšanās tīmekļa vietnē www.peldetdrosi.lv.

 

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.