Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

11. jūlijā aizvadīta Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēde

2024-07-12

11. jūlijā norisinājās Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēde, kas šoreiz tika organizēta uzņēmuma “Siguldas kokmateriāli” veikalā Pulkveža Brieža ielā 113, Siguldā. Tikšanās laikā piedalījās teju 20 uzņēmēji.

Galvenās uzņēmēju konsultatīvās padomes tikšanās tēmas – aktualitātes par Siguldas novada pašvaldības investīciju projektiem, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) atbalsts investoru piesaistē, kā arī diskusija par investīciju piesaisti novadā.

Tikšanās laikā uzņēmuma “Siguldas kokmateriāli” saimnieks Ivars Ūdris iepazīstināja ar savu uzņēmējdarbību, pēdējo gadu laikā izdarīto. Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes vadītāja Inga Zālīte informēja uzņēmējus ar pēdējā plānošanas periodā paveikto novadā, kā arī tālākajiem attīstības plāniem. Savukārt par LIAA aktualitātēm investīciju piesaistē uzstājās Siguldas pārstāvniecības vadītāja Gundega Vanaga-Janberga.

Uzņēmēju konsultatīvās padomes loceklis Agris Grīnbergs moderēja diskusiju par investīciju piesaisti novadā, tā perspektīvām un no tā izrietošā investora tipa. Diskusijā piedalījās novada uzņēmēji, jomas profesionāļi un pašvaldības speciālisti.

Nākamās konsultatīvas padomes sēdes, uz kurām aicināts ikviens novada uzņēmējs, notiks 12. septembrī un 5. decembrī.