Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

“Virši” investē 2,2 miljonus eiro jaunā uzpildes stacijā Siguldā

2024-07-12

Siguldā, Nītaures ielā 22, atklāta jaunākā energoresursu tirgotāja un ērtas iepirkšanās veikalu tīkla “Virši” pilna servisa degvielas uzpildes stacija. Tās būvniecībā uzņēmums investēja 2,2 miljonus eiro, labiekārtojot 10 000 kvadrātmetru plašu teritoriju Vidzemes šosejas malā.

Turpinot tradīciju “Ciemos pie investora”, atvēršanas svētkos uzņēmēju sveica Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis. Siguldas novada pašvaldība novērtē katra uzņēmēja ieguldījumu infrastruktūras sakārtošanā un jaunu darbavietu radīšanā novadā. Šīs degvielas uzpildes stacijas atvēršana radījusi kopumā deviņas jaunas darbavietas.

“Virši Sigulda” strādā visu diennakti. Apmeklētājiem ir pieejams 161 kvadrātmetru liels veikals ar plašu un ērtu atpūtas zonu iekštelpās un ārā, kā arī piekabju noma, degvielas uzpildes iespējas ar populārākajiem degvielas veidiem un izlejamais vējstiklu šķidrums. Visās “Virši” degvielas uzpildes stacijās pieejamas atlaides, uzrādot “S! Karti”: četru centu atlaide no standarta cenas par katru ielieto degvielas litru, 10 % atlaide kafijai un citiem karstajiem dzērieniem, sviestmaizēm un karstmaizēm, logu šķidrumam un auto mazgāšanai.

“Šī ir jau trešā jaunā tirdzniecības vieta, ko atklājam šogad. Ceram, ka ērta piebraukšana no autoceļa, plaša atpūtas zona apmeklētājiem un pilns pakalpojumu klāsts padarīs šo staciju par iecienītu autobraucēju pieturvietu, nodrošinot mūsu klientiem visu nepieciešamo ikdienā un atpūtas brīžos. Vēlamies izteikt pateicību visiem, kas atbalstīja un palīdzēja projekta īstenošanas gaitā, tai skaitā Siguldas novada pašvaldībai – pašvaldības priekšsēdētājam Linardam Kumskim, priekšsēdētāja vietniecei Inai Stupelei un deputātam Reinim Ādamsonam,” saka Jānis Vība, “Virši” valdes priekšsēdētājs.

Jāpapildina, ka aizvien norit teritorijas labiekārtošanas darbi, lai piekļūšanu degvielas uzpildes stacijai padarītu vēl pieejamāku un lietotājiem ērtāku.

“Virši” ir strauji augošs vietējais energoresursu tirgotājs un ērtas iepirkšanās veikalu tīkls ar 29 gadu pieredzi. Šobrīd "Virši" tīklā ir 79 tirdzniecības vietas, no tām 76 degvielas uzpildes stacijas, un tīklā strādā vairāk nekā 800 darbinieki visos Latvijas reģionos. Siguldas novadā ir četras “Virši” degvielas uzpildes stacijas.