Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Komanda “Sigulda Racing Team” izvirzās vadībā Latvijas čempionātā triālā

2024-07-15

13. jūlijā Jelgavas novada Priežkalnu mototrasē notika Latvijas čempionāta, Latvijas Amatieru čempionāta, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas Bērnu čempionāta ceturtais posms mototriālā. Pēc četriem Latvijas čempionāta posmiem klubu komandu ieskaitē pirmajā vietā vietā ar 1295,8 punktiem vadībā izvirzījusies mototriāla kluba komanda “Sigulda Racing Team”. Otrajā vietā ar 1234,9 punktiem ierindojas “AG Xtreme”, bet trešo vietu ieņem “MT Racing Team”.

Priežkalnos ar uzvarām var lepoties šādi “Sigulda Racing Team” sportisti: Kristers Broks (D mini grupā), Haralds Zingers (C mini grupā), Kārlis Kalniņš (D mini grupā), Renārs Starcevs (B mini grupā), Marks Freimanis (Rūķu grupā), Kaspars Karls (B amatieru grupā), Gatis Starcevs (C amatieru grupā), Andris Kalniņš (D Amatieri grupā), Laura Liepa (E amatieru grupā) un Andris Matisāns (Classic grupā).

Sacensību organizatori rezumē, ka Priežkalnu posms aizritējis veiksmīgi. Galvenās bažas bija par laikapstākļiem, jo prognoze bija ļoti mainīga, tomēr tie visas dienas garumā noturējās patīkami. Pašas sacensības aizritēja bez starpgadījumiem, arī vairāki braucēji izteica atzinīgus vārdus. Organizatori pateicas visiem, kuri pielika savu roku, lai palīdzētu posma tapšanā.

Latvijas čempionāta ceturtā posma rezultāti aplūkojami šeit

 

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre) un “Sigulda Racing Team”.
Foto: Egon