Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Inčukalna pensionāru biedrībai savas telpas

2024-07-25

Vasaras vidū Inčukalna pensionāru biedrība tikusi pie savām telpām. Tās atrodas Inčukalnā, Atmodas ielā 6/3 (ēkā, kur atrodas arī Siguldas novada Bāriņtiesas filiāle). Nelielajā atklāšanas pasākumā piedalījās pensionāru biedrības dibinātāji, valdes locekļi, kā arī tie, kas palīdzējuši telpām tapt tādām, kādas tās ir šobrīd. Inčukalna pensionāru biedrību sveica arī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis, priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais un domes Sociālo un veselības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Eva Viļķina.

“Tā ir Siguldas novada vērtība, ka katrā vietā ir spēcīgi cilvēki un spēcīgas kopienas. Mēs kopā strādājam un strādāsim, lai mūsu novads, tai skaitā Inčukalna pagasts, turpinātu plaukt kā svarīga, nozīmīga un vajadzīga vieta ikvienam novada iedzīvotājam. Lai šīs telpas jums ir kā papildu iedvesmas avots darboties, radoši izpausties un kopā pavadīt laiku,” sveicot Inčukalna pensionāru biedrību, novēl domes priekšsēdētājs L. Kumskis.

Biedrības vadītāja Līvija Šingele atklāj, ka vienā no abām jaunajām telpām turpmāk darbosies audējas, savukārt otra telpa kalpos kā satikšanās vieta – tajā plānotas dažādas ikdienas aktivitātes, tostarp izzinoši un saviesīgi pasākumi, noderīgi semināri vai lekcijas, galda spēļu turnīri. Telpa ir aprīkota ar printeri, skeneri un datoru – šeit pensionāru biedrības biedriem būs iespēja apgūt datora iemaņas, kā arī izmantot datoru savām vajadzībām, piemēram, sev nepieciešamas informācijas iegūšanai, maksājumu veikšanai vai citām lietām.

Abas telpas ir nelielas, tajās veikts kosmētiskais remonts – pensionāru biedrības biedri par saviem līdzekļiem pārkrāsoja sienas, veica nepieciešamus labojumus grīdai, kā arī sagādāja mēbeles.