Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pašvaldība tiekas ar AS “Pasažieru vilciens” pārstāvjiem

2024-07-25

Trešdien, 24. jūlijā, Siguldas novada pašvaldība uzņēma AS “Pasažieru vilciens” (“ViVi”) pārstāvjus, lai pārrunātu aktuālos satiksmes jautājumus, iepriekšējo pieredzi vilciena kustību plānošanas procesos un nākotnes perspektīvas. 

“ViVi” pārstāvji tikās ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Linardu Kumski un priekšsēdētāja vietnieku Kristapu Zaļo, kā arī Operatīvas komunikācijas centra vadītāju Kitiju Nikolajevu un Transporta nodaļas speciālistiem.

Tikšanās laikā abas puses pārrunāja kopējo maršrutu plānojumu, piemēram, vilcienu kustību un to saderību ar vietējo transporta tīklu. Tāpat tika apspriesta gaidāmā vilciena satiksme starp Rīgu un Tartu, kas vedīs caur Siguldu. Šī iniciatīva ne tikai palielinās tūristu plūsmu, bet arī veicinās vietējo ekonomisko attīstību un mobilitāti.

Reaģējot uz iedzīvotāju izteikto vajadzību, izvērtēta iespējamība iedzīvotāju ērtībām izveidot papildu ekspreša reisus, tādējādi nodrošinot ātrāku pārvietošanos. Vizītē pārrunāta arī biļešu sistēma un to piedāvājuma varianti, tostarp iespēja nākotnē atbalstīt dažādas mērķgrupas, piešķirot braucieniem atlaides.

Pašvaldība pateicas par vizīti un cer uz jēgpilnu tālāku sadarbību.

Domājot par turpmāku transporta jomas attīstību novadā, pašvaldība augustā plāno tikties ar Satiksmes ministriju.