Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

10.–11. augustā notiks “Siguldas Kauss 2024” orientēšanās sportā

2024-07-25

Visi aktīvās atpūtas piekritēji 10.–11. augustā tiek aicināti uz Līgatnes pagasta “Kalna Maļļiem” un Nītaures sila Vasu kalna apkārtni, kur interesantajos, reljefa formām piesātinātajos mežos notiks 2024. gada Latvijas Kausa posms orientēšanās sportā – “Siguldas Kauss 2024 WRE Kalna Maļļi”.

Sacensību centrs šogad atradīsies “Kalna Maļļi” mājās, Līgatnes pagastā, un sasniedzams pa labu lauku ceļu 9 kilometru attālumā no Augšlīgatnes, 20 kilometru attālumā no Siguldas. Šis gads “Siguldas Kausa” dalībniekus aicina uz plašajiem un dziļajiem Nītaures sila Vasu kalna mežiem, ielejām, purviem un senām māju vietām. Skriešana notiks arī gar interesantajām Līgatnes upītes kreisā krasta nogāzēm.

Dalībniekiem piedāvāsim divu dienu formāta sacensības: pirmajā dienā – vidējā distance, otrajā dienā – garā distance. “Siguldas Kausa 2024” otrās dienas garā distance ir IOF Pasaules Ranga sacensības (IOF WRE – International Orienteering Federation – World Ranking Event) un tas dod iespēju W21E un M21E grupu skrējējiem iegūt punktus IOF pasaules rangā. Sagaidāms, ka sacensībās piedalīsies vairāku valstu pārstāvji, tādējādi jau vairākus gadus pēc kārtas nodrošinot starptautisku sacensību statusu “Siguldas Kausam”.

Distances plānotas vairāk nekā 30 dažādās vecuma un sarežģītības grupās, tādējādi pieejamas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem skrējējiem. Arī tie, kas nekad nav startējuši orientēšanās sacensībās var pieteikties un startēt kopā ar saviem bērniem vai individuāli iesācēju grupās.

Sacensību dalībnieki aicināti pavadīt skaistu nedēļas nogali Siguldas novadā, baudīt tās kultūras dzīvi un dabas skaistumu. Vairāk par Siguldas novadā notiekošo kopumā un sacensību nedēļas nogalē var uzzināt tīmekļa vietnē www.tourism.sigulda.lv un www.sigulda.lv.

Siguldas novada iedzīvotājiem paredzētas speciālas atlaides: Siguldas Sporta skolas (jebkura sekcija) bērni startē bez maksas un visiem“S! kartes” īpašniekiem 20 % atlaide no dalības maksas. Plašāka informācija, kā arī informācija par dalības maksu pieejama tīmekļa vietnē www.siguldastakas.lv.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.