Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Iespēja iegādāties vēsturisko Turaidas pamatskolas īpašumu

2024-10-16

Interesentiem tiek piedāvāta iespēja iegādāties daudzfunkcionālu nekustamo īpašumu ar ievērojamām attīstības iespējām – Turaidas pamatskolas ēku. Šis vēsturiskais objekts atrodas Krimuldas pagastā, un tam šobrīd notiek izsole. Tā sākumcena noteikta 98 000 eiro apmērā. Izsoles noteikumi pieejami šeit.

Nekavējieties izmantot šo unikālo iespēju iegūt īpašumu, kurā apvienojas vēstures bagātība un plašs attīstības potenciāls!

 

 

 

Vēsturiska ēka ar plašām iespējām

Turaidas pamatskola celta ap 20. gadsimta 30. gadiem. Tā ir trīsstāvu ēka ar kopējo platību aptuveni 1000 kvadrātmetri. Lai gan pamatskola tika slēgta 2013. gadā, ēka tiek izmantota arī šobrīd. Pirmajā stāvā agrāk darbojies ēdināšanas uzņēmums, savukārt ēkas otrajā un trešajā stāvā periodiski organizētas dažādas nometnes, radot tai lielu potenciālu kā tūrisma un izklaides objektam.

Skolas ēkā ziemas laikā tiek nodrošināta apkure. Īpašumam ir pieejama pilnībā funkcionējoša ūdensapgāde un kanalizācijas sistēma. Telpas ir daudzfunkcionālas un piemērotas dažādām biznesa idejām.

Izmantošanas veidi

Saskaņā ar lokālplānojumu nekustamā īpašuma galvenie izmantošanas veidi ir: biroja ēku apbūve, tirdzniecības vai pakalpojumu objektu apbūve, tūrisma un atpūtas iestāžu apbūve, kultūras iestāžu apbūve, sporta būvju apbūve, izglītības un zinātnes iestāžu apbūve, veselības aizsardzības iestāžu apbūve, sociālās aprūpes iestāžu apbūve, dzīvnieku aprūpes iestāžu apbūve, labiekārtota ārtelpa. Atļauta arī rindu vai daudzdzīvokļu māju apbūve, kas dod iespēju īpašuma attīstītājiem realizēt daudzveidīgas vīzijas.

Plaša teritorija un papildu ēkas

Nekustamais īpašums ietver arī divas zemes vienības ar kopējo platību 0,98 hektāri un palīgēku 20 kvadrātmetru platībā. Teritorijā atrodas arī neliela mežaudze (0,0743 ha), kas piešķir īpašumam unikālu dabas šarmu.

Izdevīga atrašanās vieta

Īpašums atrodas netālu no valsts reģionālā autoceļa P8 (Inciems–Sigulda–Ķegums), kas nodrošina ērtu un ātru piekļuvi apkārtējām pilsētām un tūrisma objektiem. Tā atrašanās vieta padara īpašumu īpaši piemērotu tūrisma un atpūtas iestāžu izveidei.

Pieteikšanās izsolei

Pieteikšanās izsolei norit elektronisko izsoļu vietnē izsoles.ta.gov.lv. Lai organizētu īpašuma apskati vai iegūtu papildinformāciju, lūdzam sazināties ar Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvaldes vadītāju Aināru Liepiņu, zvanot uz tālruņa numuru 29120085.