Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Mālpilī izskanēs saksofonista Raivo Stašana kocerptrogramma

2024-10-18

“Romantisks solo saksofonam – 33 gadi mūzikā” ir īpaša izcilā saksofona virtuoza Raivo Stašana solo koncertprogramma, kura tapusi sadarbībā ar mūzikas producentu un komponistu Gaiti Lazdānu, un 26. oktobrī plkst. 18.00 tā skanēs Mālpils Kultūras centra Lielajā zālē.

Lielu atsaucību guvušā, publikas mīluļa, izcilā spēles virtuoza un viena no romantiskākajiem džeza saksofonistiem Latvijā – saksofonista Raivo Stašana – ar stāvovācijām aizvadītā koncertprogramma VEF kultūras pilī un Dzintaru koncertzālē pamudināja mākslinieku doties pie klausītājiem arī citās Latvijas pilsētās. Tā ir pirmā solo koncertprogramma, ar kuru tiek atzīmēti 33 radošie gadi mūzikā un kurā tiek prezentēts Raivo Stašana jaunākais instrumentālās populārās mūzikas albums “Romantisks solo saksofonam”. Albumā ir iekļautas 10 oriģinālas dziesmas, kuras tapušas sadarbībā ar mūzikas producentu un komponistu Gaiti Lazdānu. Koncertprogrammā “Romantisks solo saksofonam” skanēs dziesmas no jaunā diska, kā arī pasaules hiti un latviešu estrādes populāri skaņdarbi.

Šis noteikti būs romantiskākais instrumentālās mūzikas koncerts, kur kopā ar Raivo Stašanu uzstāsies arī Gaitis Lazdāns, Oskars Kurdeko un Āris Ozols. Koncerts paredzēts bez pārtraukuma stundas un 30 minūšu garumā. Pēc koncerta būs iespēja nofotografēties ar māksliniekiem, kā arī ekskluzīvi iegādāties Raivo Stašana debijas albumu “Romantisks solo saksofonam”.

Biļetes cena – 15–20 eiro. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē, kā arī Mālpils Kultūras centra kasē.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.