Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novada mobilajā lietotnē jauna funkcija – agrīnās apziņošanas iespēja

2024-10-22

Siguldas novada pašvaldības mobilajā lietotnē pieejama jauna funkcionalitāte – agrīnā apziņošana. Mobilās lietotnes lietotāji gan dabas, gan cilvēku izraisītas katastrofas gadījumā saņems paziņojumu savā telefonā, kur varēs iepazīties ar aktuālo informāciju.

Agrīnā apziņošana sniegs iespēju brīdināt iedzīvotājus, piemēram, par vētras draudiem, ceļu stāvokļa izmaiņām, kā arī sniegt citu aktuālo informāciju, kas ir noderīga dažādās krīzes situācijās.

“Šobrīd viens no pašvaldības attīstības virzieniem ir digitālo risinājumu attīstība, tostarp uzlabojot mobilās lietotnes funkcionalitāti. Agrīnās apziņošanas iespēja izveidota gan domājot par drošību, gan arī reaģējot uz iedzīvotāju ieteikumiem, kuri pašvaldībai ir jautājuši par informācijas saņemšanu ārkārtējās situācijās. Šis ir viens no risinājumiem, kā iespējami ātri un ērti nodot informāciju novada iedzīvotājiem,” uzsver Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais.

Preventīvi informējot iedzīvotājus, pašvaldība izmanto vairākus komunikācijas kanālus – tīmekļa vietni, sociālo mediju kontus un mobilo lietotni. Šobrīd lietotnes funkcionalitātē piedāvātā agrīnā apziņošana ļaus tās lietotājiem saņemt informāciju, kas skar tieši Siguldas novada iedzīvotājus. Nākotnes perspektīvā plānots, ka agrīno apziņošanu varēs veikt arī sniedzot informāciju konkrētā teritorijā dzīvojošajiem.

Ja Siguldas mobilā lietotne vēl nav tavā viedierīcē, tad to bez maksas var lejuplādēt App Store(iOS ierīcēm) un Google Play(Android ierīcēm), ierakstot meklētājā “Sigulda”. Ja tavā viedtālrunī jau ir Siguldas mobilā lietotne, tad tās atjauninājumi notiks automātiski. Tomēr, ja sadaļā “Vairāk–Jaunākās ziņas” neredzi Agrīnās apziņošanas sadaļu, – atjauno lietotni manuāli App Store vai Google Play.

Digitālo tehnoloģiju mainīgajā laikā arī mēs sekojam jaunākajām tendencēm un turpināsim pilnveidot lietotnes funkcionalitāti, balstoties uz tās lietotāju pieredzi! Gaidīsim tavus ieteikumus lietotnes sadaļā “Ierosinājumi”.