Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas 1. pamatskolas komanda triumfē “Grindeks Gudrinieku čempionātā”

2024-10-22

Farmācijas uzņēmums “Grindeks” šogad jau ceturto reizi organizēja “Grindeks Gudrinieku čempionātu”, kas pulcēja rekordlielu komandu skaitu – čempionātā piedalījās 196 8. klases skolēnu komandas no visas Latvijas. Šīs intelektuālās sacensības piesaistīja plašu dalībnieku interesi un norisinājās gan tiešsaistē, gan klātienē, kur skolēni apliecināja savas zināšanas un spējas ķīmijā un citās dabaszinātnēs. Konkursā 1. vietu un galveno balvu – 500 eiro naudas balvu katram dalībniekam un komandas skolotājam – izcīnīja komanda no Siguldas 1. pamatskolas. Komandā piedalījās Adrians Anšmits, Roberts Ķiploks, Markuss Kuprijanovs, viņu skolotāja – Inese Bortiņa.

Šī gada čempionāts norisinājās trīs posmos. Pirmā kārta notika 14. oktobrī tiešsaistē, kur dalībnieki no visas Latvijas sacentās attālināti, risinot dažādus uzdevumus un izaicinājumus, lai iegūtu vietu nākamajā kārtā. 16. oktobrī norisinājās pusfināls, kurā atlikušie dalībnieki turpināja sacensties, demonstrējot savas zināšanas ķīmijā, dabaszinātnēs un citās prāta spēlēs. Visbeidzot, fināls notika klātienē 18. oktobrī “Apollo Kino”, kur labākās komandas sacentās aci pret aci par čempiona titulu un vērtīgām balvām.

Apsveicam Siguldas 1. pamatskolas skolēnus!