Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

E-katalogs

Siguldas novada bibliotēku E-katalogs

Pierīgas novadu bibliotēku virtuālais kopkatalogs:

Atmodas, Inciema, Inčukalna, Krimuldas, Lēdurgas, Mālpils bibliotēku E-katalogs

E-katalogs pieejams arī pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv un mobilajā versijā.

Siguldas novada bibliotēku E-katalogs.

E-katalogs aptver 11 bibliotēku krājumu:

  • 6 Siguldas novada pašvaldības bibliotēkas (Siguldas novada bibliotēka, Siguldas pagasta bibliotēka, Allažu pagasta bibliotēka, Mores pagasta bibliotēka, Jūdažu bibliotēka un sabiedriskais centrs, Sidgundas bibliotēka );
  • 5 skolu bibliotēkas;
  • 2021. gada 1. janvārī Siguldas novada bibliotēku kopējais krājuma skaits (grāmatas, filmas, periodiskie izdevumi, spēles) ir 60362 vienības.

Bibliotēku lietotāji, saņemot autorizācijas datus (lietotāja vārdu un paroli), kopkatalogā var pasūtīt grāmatas, žurnālus, DVD diskus, spēles, pagarināt izsniegšanas termiņu, pierakstīties rindā grāmatas saņemšanai.

Papildus ārpus bibliotēkas var izmantot elektroniskos resursus – datubāzi LETONIKA, “3td e-GRĀMATU bibliotēku” pieejas datus saņemot bibliotēkā.