Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldiete izcīna 3. vietu Baltijas valstu karatē čempionātā

2020-01-24
18. janvārī Šauļos, Lietuvā, notika ikgadējais Baltijas valstu karatē čempionāts 2020. Šogad sacensībās piedalījās turpat 500 sportistu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas. Vidzemes karatē klubu un Siguldu šogad pārstāvēja Aleksandrija Sofija Bogdanova, kura izcīnīja 3. vietu.
 
Aleksandrija startēja kategorijā U14 virs 47 kilogramiem. Pirmā cīņa tika aizvadīta pret sportisti no Baltkrievijas, pret kuru nācās sīvā cīņā piekāpties ar rezultātu 4:5. Savukārt pārējās cīņās siguldiete guva pārliecinošas uzvaras pār lietuvieti un Rīgas kluba sportisti, kā rezultātā – iegūta 3. vieta.
 
 
Kopumā šīs sacensības ir bijušas veiksmīgas arī pārējiem Vidzemes karatē kluba sportistiem, iegūstot divas zelta, četras sudraba un trīs bronzas medaļas. Kopvērtējumā no 40 karatē klubiem, Vidzemes karatē klubs ierindojās augstajā 9. vietā.