Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

“Latvijas Valsts ceļi” šajā sezonā veiks būvdarbus uz vairākiem Siguldas un apkārtnes ceļiem

2021-04-01

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” 2021. gada būvdarbu sezonā valsts autoceļu tīklā izsludinājis vairāku ceļu posmu pārbūvi Siguldas novadā un tuvākajā apkārtnē. Šosezon plānots uzsākt reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) pārbūvi vairāk nekā četru kilometru garumā no Turaidas līdz Siguldas pilij (8,2.–12,5. km). Projekta ietvaros plānota ceļa pārbūve, kā arī nogāžu stiprināšana. Darbi tiks pabeigti vēl šajā gadā.

Plāni liecina, ka norisināsies arī asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) no Jūdažiem līdz krustojumam ar autoceļu Pādes–Tūžas (V65) Mālpils novadā (21,2.–36. km). Tāpat arī uz autoceļa P3 Garkalne-Alauksts (28,1.–37,63. km).

Siguldā tiks veikta gājēju-velosipēdistu ceļa izbūve posmā no Ventas ielas līdz Saltavota ielai, ko “Latvijas Valsts ceļi” veiks pēc Siguldas novada pašvaldības izstrādāta projekta.

“Latvijas Valsts ceļi” plāno veikt darbus arī uz vairākiem tiltiem – tiks izbūvēts tilts pār dzelzceļu uz Vidzemes šosejas (49,9. km), kā arī uz autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) pār Tumšupi (13,07.km).

Savukārt tuvākajā apkārtnē “Latvijas Valsts ceļi” plāno veikt seguma atjaunošanas darbus uz autoceļa V89 Inciems–Sigulda–Ķegums (0.–1,8. km). Šogad plānots noslēgt jau pērn gar Valmieras šoseju (A3) posmā no Gaujas tilta līdz Murjāņu sporta skolai (1,6.–4,3. km) uzsākto gājēju un velosipēdistu ceļa izbūvi. Savukārt, lai uzlabotu satiksmes drošību, uz Valmieras šosejas (A3) tiks ierīkotas akustiskās ribjoslas no Rudzurogām līdz Braslai 17 kilometru garumā.

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” ir publicējuši remontdarbu karti, kurā ikviens var iepazīties ar šogad valsts autoceļu tīklā plānotajiem ceļu remontdarbiem un arī spēkā esošajiem satiksmes ierobežojumiem. Karti ir iespējams apskatīt šeit.