Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas ID kartes priekšrocības un atlaides iedzīvotājiem

2021-04-01

Siguldas novada pašvaldība ir vienīgā Latvijā, kura ieviesusi plašu iedzīvotāju lojalitātes programmu, kas veiksmīgi darbojas jau turpat desmit gadus.ID karšu programma iedzīvotājiem dod iespēju iegūt personalizētu ID karti, ar kuru var saņemt dažādas atlaides pie novada uzņēmējiem, kā arī vērā ņemamas priekšrocības, apmeklējot vai piedaloties dažādos kultūras un sporta pasākumos. Desmit gadu laikā šo karti izņēmuši 90% Siguldas novada iedzīvotāju, kuri to var saņemt, apliecinot šīs kartes ilgtspējību un noderīgumu.

Siguldas ID karte sniedz priekšrocības ne tikai iedzīvotājiem, bet arī uzņēmējiem, jo dod iespēju piesaistīt plašāku klientu loku, neizstrādājot savu lojalitātes programmu, kā arī ietaupot līdzekļus sistēmas izveidei un uzturēšanai. Lai paplašinātu uzņēmējiem lojālo klientu loku un nodrošinot atlaižu pieejamību ne tikai Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, bet arī drīzumā jaunveidojamā Siguldas novada teritorijās, pērn Siguldas ID karšu programmai pievienojās Krimuldas un Mālpils novads.

Siguldas, Krimuldas un Mālpils ID kartes priekšrocības veido divi bloki – pašvaldības un uzņēmēju piedāvātais. Uzņēmēju atlaides pieejamas visu novadu iedzīvotājiem vienlīdzīgi, taču pašvaldību piedāvātais pakalpojumu klāsts pieejamas tikai tā novada ietvaros, kur iedzīvotājs deklarējies. Šobrīd ar ID karti pieejami vairāk nekā 200 pakalpojumi un preces ar atlaidēm pie vairāk nekā 160 uzņēmumiem ne tikai Siguldas novadā, bet arī citviet. Ar plašo ID karšu programmas piedāvājumu klāstu var iepazīties šeit. Šogad programmai pievienojies interaktīvo tūrisma spēļu uzņēmums “Vāvere.eu”, piedāvājot viena eiro atlaidi iedzīvotājiem ar Siguldas ID karti. Tāpat ID karšu programmai pievienojies restorāns-krodziņš “Pie Brāļa” Inčukalna novadā, piedāvājot 10% atlaidi ēdienkartei un dzērienkartei. Ar Siguldas ID karti atlaides kopš pagājušā gada vidus iespējams iegūt jau virknē Krimuldas un Mālpils uzņēmumu.

Papildus jāatzīmē, ka, attīstot Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes funkcionalitāti un izmantojot mūsdienīgo sistēmu priekšrocības, Siguldas novada pašvaldība īsteno inovatīvu risinājumu skolēnu ērtākai pusdienu apmaksai, kad tās klātienē pilnā apjomā atsāksies Siguldas Valsts ģimnāzijā, Siguldas 1. pamatskolā un Siguldas pilsētas vidusskolā. Skolās tiks ieviesta digitālā ēdināšanas apmaksas sistēma “PAĒD!S”, izmantojot Siguldas mobilo lietotni. Plašāk par šo projektu informēsim tiklīdz to būs iespējams uzsākt testa režīmā, atsākoties mācībām klātienē.

ID kartes saņemšana un pašvaldības piedāvāto pakalpojumu aktivizēšana notiek pēc pieteikuma anketas aizpildīšanas tās pašvaldības klientu apkalpošanas punktos, kur iedzīvotājs ir deklarējis savu dzīvesvietu: Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji – Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 darbdienās no plkst. 10.00 līdz 12.00, izņemot trešdienās, kad klātienes apkalpošana notiek no plkst. 8.30 līdz 15.00. Savukārt Krimuldas un Mālpils novada iedzīvotāji ID karti var saņemt savos klientu apkalpošanas centros. ID karti bez maksas var saņemt bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.

Kopumā uz 2021. gada 1. aprīli personalizētās ID kartes saņēmuši vairāk nekā 15 608 Siguldas, Krimuldas un Mālpils novada iedzīvotāji.

Informācija par sadarbības iespējām uzņēmējiem pieejama, rakstot uz e-pasta adresi id@sigulda.lv.