Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Vairākos sporta laukumos novadā veikti sagatavošanas darbi jaunajai sezonai

2021-04-19

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde informē, ka šobrīd vairākos brīvpieejas sporta laukumos – Siguldas pilsētas stadionā, Gaujas pludmales volejbola laukumos, Siguldas 1. pamatskolas sporta laukumā, Depo sporta laukumā, Fischer Slēpošanas centra sporta laukumā, Allažu Sporta centra sporta laukumā, kā arī sporta laukumā Peltēs – veikti sagatavošanas darbi, uzsākot jauno āra sporta sezonu. Visās minētajās sporta norises vietās ir uzstādīti roku dezinfekcijas līdzekļu stendi un laukumi ir nodrošināti ar āra tualeti. Sporta laukumos pēc nepieciešamības veikti arī labiekārtošanas darbi.

Visos sporta laukumos ir apsekota esošās sporta infrastruktūra. Lai nodrošinātu pilnvērtīgākas treniņu un dažādu sporta veidu apgūšanas iespējas novadniekiem, Siguldas pilsētas stadionā uzstādīti divi mobilie basketbola grozi un norobežojošā sēta. Siguldas 1. pamatskolas sporta laukumā sadarbībā ar sporta klubu “Supernova” līdz aprīļa beigām tiks veikti futbola laukuma mākslīgā zāliena atjaunošanas un sakopšanas darbi. Stadionā jau uzstādīts volejbola tīkls.

Sporta laukumā Peltēs ir salaboti futbola vārtu tīkli, kā arī uzstādīts volejbola tīkls. Savukārt Gaujas pludmales laukums sadarbībā ar sporta klubu “Nuki” tiek sagatavots vasaras sezonai. Šobrīd veikti laukumu līdzināšanas darbi, lai atjaunotu segumu un norobežojošo kalnu starp pludmales teritoriju un kortiem. Līdz aprīļa beigām plānots uzstādīt piecus stacionāros pludmales volejbola tīklus.

Sporta laukumā Depo ielā 3 uzstādīts volejbola tīkls un sadarbībā ar futbola klubu “Sigulda” uzsākti futbola laukuma zāliena atjaunošanas darbi jeb smilšošana, lai uzlabotu zāliena kvalitāti – zāliens pēc smilšošanas kļūst līdzenāks, augsnes sastāvs uzlabojas, tas kļūst nestspējīgāks un ūdens caurlaidīgāks. Lai jaunais zāliens būtu izturīgs, iedzīvotāji aicināti līdz 21. maijam neizmantot futbola laukumu sporta aktivitātēm. Tāpat šobrīd pabeigti projektēšanas darbi žoga izveidei gar Rūdolfa Blaumaņa un Depo ielas pusi, plānots, ka žoga uzstādīšana varētu notikt maijā.

Brīvpieejas sporta laukumi atvērti no plkst. 7.00 līdz 22.00 katru dienu. Fischer Slēpošanas centra sporta laukums atvērts darbdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00, bet brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Atgādinām, ka, atbilstoši Ministru kabineta lēmumiem, sporta treniņa norisei ārtelpās vienā treniņgrupā vienlaikus organizēti pulcējas ne vairāk kā 10 personas, neskaitot sporta speciālistus un sporta darbiniekus. Vienlaikus var norisināties vairāku treniņgrupu darbs, ja dažādu treniņgrupu plūsmas fiziski nepārklājas, kā arī tiek nodrošināta to darbības atsevišķa uzraudzība.

Organizēto grupu treniņu datumi un laiki jāpiesaka iepriekš Sporta pārvaldē, rakstot uz e-pasta adresi kaspars.kulikovs@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29874628. Savukārt individuālie sportisti aicināti izvēlēties laiku, kad attiecīgā sporta laukuma grafiks ir brīvs, un, sportojot izvēlētajā vietā, ievērot noteiktos drošības pasākumus. Aktuālais treniņu grupu grafiks apskatāms šeit.