Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Noslēdzies projekts “Darbi kopā – labi sokas Siguldā novadā 2021”

2021-09-24

Arī šogad biedrība “Cerību spārni” piedalījās Borisa un Ināras Teterevu fonda programmas “Pats savam saimes galdam” atbalstītajos dārzkopības projektos, kas sniedz iespēju uzlabot savu materiālo situāciju, pašiem audzējot pārtiku. Projektā iesaistījās Siguldas novada cilvēki ar invaliditāti no 30 mājsaimniecībām.

Visu vasaru čakli strādājot, biedrības “Cerību spārni” apsaimniekošanā nodotajā dārzā izaudzēti tomāti, gurķi, burkāni, bietes, kabači, ķirbji un citi dārzeņi. Ziemas krājumiem dārza labumi salikti burciņās, saldētavā un pagrabā, lai ziemā liktu uz saimes galda. Bagātīgie pārtikas krājumi ziemā samazinās tēriņus par veikalā pirktajiem dārzeņiem, konserviem un ievārījumiem.

Šogad Borisa un Ināras Teterevu fonda programmas “Pats savam saimes galdam” atbalstu saņēma 20 organizācijas no Latvijas mājsaimniecībām 18 pašvaldībās Vidzemē, Latgalē, Kurzemē un Zemgalē.

Papildu informācija par programmu “Pats savam saimes galdam” apskatāma šeit.