Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Mores pamatskolas audzēkņi dodas “Gada klases 2020” ekskursijās

2021-09-27

Pašvaldības rīkotajā konkursā “Siguldas novada Gada klase 2020”, nomināciju “Gada klase 2020” ieguva 6./7. AB klase (audzinātāja Kristīne Grāvīte) un 6. klase (audzinātāja Anita Volkoviča).

Saņemto balvu – ekskursiju – 6./7. AB klases skolēni nolēma izmantot Siguldas izklaides centrā “Poligon 1”. Skolēni lāzertaga stratēģiskajā spēlē pārbaudīja gan savu fizisko izturību, piedaloties kaujas imitācijās, gan prāta asumu, meklējot izeju no labirinta. Tomēr pats svarīgākais ieguvums bija kopīga aktīvā laika pavadīšana, klases kolektīva saliedēšana un godam nopelnītās nominācijas ballīte ar kliņģeri un siltu tēju.

Savukārt 6. klase, kura šo titulu “Gada klase” izcīnīja jau otro gadu pēc kārtas, devās ekskursijā uz izklaides parku “Avārijas brigāde”, kur visi kopā jautri un izzinoši  pavadīja  dienu. Audzēkņi iepazina aizvēsturisko pasauli vairāk kā 1000 metru garā dinozauru dabas takā, kā arī iepazina “Cālis.lv” stāstu taku. Skolēni jautri pavadīja laiku gan karuseļos, gan dažādās aktivitātēs, kas viennozīmīgi veicināja klases saliedētību un apņemšanos iegūt “Gada klases” titulu arī šajā mācību gadā.

Konkursu “Gada klase” Siguldas novada pašbvaldība organizē jau septīto gadu. Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu mācību motivāciju, dalību skolas un novada pasākumos.