Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas 83. skautu un gaidu vienības aktivitātes

2021-10-27

No 25. oktobra līdz 3. novembrim Siguldas 83. skautu un gadu vienības biedri kopā ar citiem organizācijas dalībniekiem piedalās Latvijas skautu un gaidu centrālās organizācijas organizētajā virtuālajā nometnē “Rudens Rēbuss”.

Nometnes laikā dalībniekiem ir jāveic vismaz 2 individuālie uzdevumi, atbilstoši savai vecuma grupai jāveic izziņas pārgājieni un jāpiedalās “Lielajā spēlē”, kas notiks Zoom platformā 3. novembrī. Dalībnieki uzdevumus var veikt gan individuāli, gan kopā ar ģimeni.

Paralēli nometnei Siguldas vienības biedri arī aktīvi iesaistās projektā “Rūpes par sevi”. Šī projekta mērķis ir sniegt atbalstu un idejas, kā parūpēties par sevi un arī savu tuvāko. Covid-19 vīrusa izraisītās pandēmijas laiks ir bijis patiesi izaicinošs daudziem. Gan pieaugušie, gan jaunieši ir saskārušies ar motivācijas trūkumu, skumjām, apātiju, dusmām, vientulības sajūtu, nespēku, grūtībām saņemties. Daudziem šīs sajūtas turpinās, citiem tās ir mainījušas skatu pašiem uz sevi un dzīvi kopumā. Tādēļ projektam ir radīta brošūra “Rūpes par sevi”, kur apkopoti dažādi ieteikumi dzīves kvalitātes uzlabošanai. Ikviens aicināts izvēlēties tos ieteikumus, kas katram der vislabāk, censties tos praktizēt un ieviest savā ikdienā pēc iespējas regulārāk. Brošūra ir pieejama arī elektroniski šeit.

Projekts tiek organizēts programmas “Bērnu un jauniešu socializēšanās, emocionālās veselības un jaunu prasmju pilnveide” laikā ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 83. skautu un gaidu vienības vadītājs
Gatis Kalniņš