Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupas organizē labdabības akciju

2023-05-24

23. maijā Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupās norisinājās labdarības Stādu tirdziņš Ukrainas bērnu atbalstam. Labdarības akcijas ietvaros vecākiem, vecvecākiem un mūsu draugiem bija iespēja par ziedojumu iegādāties bērnu izaudzētos stādus.

Stādu tirdziņa mērķis bija piepildīt kāda bērna sapni Ukrainā. Visi saziedotie līdzekļi, sadarbībā ar fondu Ziedot.lv, tiks nodoti Jemiļčano bērnudārzam Žitomiras apgabalā Ukrainā. Saņēmām sirsnīgu video uzrunu un dziesmotu sveicienu no ukraiņu bērniem un bērnudārza vadītājas, kurā viņi pateicas Latvijas cilvēkiem par neizsīkstošu atbalstu. Ziemā par Latvijas iedzīvotāju saziedotajiem līdzekļiem bērnudārziem Ukrainā iegādāti ģeneratori. Mūsu ziedojums būs artava ukraiņu bērnu sapņu piepildījumam par izglītību un priecīgu bērnību. Līdzekļi tiks izlietoti mūzikas instrumentu iegādei mūzikas nodarbībām.

Lai Stādu tirdziņš veiksmīgi noritētu, jau agrā pavasarī Allažu pirmsskolas audzēkņi dabaszinātņu nodarbībās sēja, audzēja un vēroja savu dēstu attīstību, augšanu, rūpējās par stādiem. Kopā ar skolotājām bērni neatlaidīgi un mērķtiecīgi realizēja ideju par labdarības Stādu tirdziņu. Pieaugušie un bērni par ziedojumiem tirdziņā varēja iegādāties tomātu, gurķu, pupu, samteņu, lavmutīšu stādiņus, pupu sēklas, pārsteiguma dēstu podiņus. Ar lielu interesi pasākumā izsolīja strausa olu. Arī šie līdzekļi nonāks labdarībai.

Liela pateicība skolotājām un auklītēm par ieguldīto darbu gatavojoties tirdziņam! Sirsnīgs paldies vecākiem, vecvecākiem, draugiem – ikvienam, par ziedotajiem līdzekļiem, lai piepildītu kāda bērna sapni Ukrainā. Kopumā tirdziņā tika saziedoti 518,08 eiro.

 

Informāciju sagatavoja:
Allažu pamatskolas direktores vietniece pirmsskolas izglītības jomā
Jana Baranovska