Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Līdz 14. jūlijam vēl ir iespēja pieteikt “Latvijas Lepnums 2024” kandidātus

2024-07-08

Vēl līdz 14. jūlijam ikviens tiek aicināts dalīties ar līdzcilvēku labo darbu stāstiem, lai tie uzmirdzētu svinīgajā “Latvijas Lepnums” godināšanas ceremonijā, kas ik gadu kanālā TV3 redzama Latvijas Republikas proklamēšanas dienā 18. novembrī.

Svinīgā godināšanas ceremonijas tradīcija 20 gadu garumā, kas aicina novērtēt un godināt līdzcilvēkus, kuri ar savu darbu un pašaizliedzību padara Latviju labāku, veicinot pozitīvas pārmaiņas, vairojot iejūtību, iekļaušanu, uzlabojot cilvēku savstarpējās attiecības un sabiedrības domu. Gadu no gada tiek apbalvotas mīlošas ģimenes, drosmīgi glābēji, patriotiski skolotāji, mērķtiecīgi jaunieši un citi cilvēki, kas spējuši iedvesmot un kļūt par lielisku piemēru apkārtējiem.

Aizvadītajos gados par ceremonijas laureātiem kļuvuši ļoti dažādi cilvēki, taču viņus visus vieno īpaša vēlme uzlabot pasauli sev apkārt, palīdzēt līdzcilvēkiem. Lai arī viņi paši negaida atzinību, “Latvijas Lepnums” ir iespēja izcelt viņu paveikto, novērtēt ieguldījumu un smelties iedvesmu.

“Latvijas Lepnuma” balvas ik gadu tiek piešķirtas ļoti dažādās nominācijās, uzsverot labo darbu daudzveidību. Pagājušajā gadā laureāti tika godināti kategorijās "Viens par visiem, visi par vienu", “Glābēji”, “Cīnītāja”, “Jaunietis”, “Sirdsdarbs”, “Vairāk nekā prasa pienākums”, “Iedvesmotājs”, “Skolotājs”, “Novadnieks” un “Cilvēks cilvēkam”.

Dalies ar savu cilvēcības stāstu iespējams šeit.