Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aizvadītas softbola sacensības “Gadskārtas kauss 2024”

2024-07-08

Aizvadīts sestais “Gadskārtas kauss 2024” slowpitch softbolā. Turnīrs ir kļuvis par tradicionālu tikšanās vietu šī sporta veida entuziastiem no Baltijas. Šoreiz “Gadskārtas kauss” ceļo uz Lietuvu – uzvaru izcīnīja Radvilišķu komanda.

Saspringtās spēles noslēgumā Radvilišķi pārspēja otru Lietuvas komandu no Kauņas. Trešo vietu un spēles gara balvu ieguva Siguldas Oranžā komanda, bet Siguldas Zilā komanda pirmā izkrita no cīņas par kausu un palika ceturtajā vietā.

Tradicionālais turnīrs tiek aizvadīts pēc dubultas izlēgšanas spēļu principa, kas garantē vismaz divas spēles katrai komandai, tajā pašā laikā arī ar vienu neveiksmi iespējams izcīnīt kausa ieguvēju titulu. Slowpitch softbols tiek spēlēts ar 10 spēlētājiem katrā komandā, kurā pārstāvēti abu dzimumu spēlētāji. Metienam jābūt ar trajektoriju vai loku virs cilvēka auguma, nav atļauta bāzu zagšana, kā arī ierobežots straiku un bumbiņu skaits.

Turnīrs norisinājās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.