Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Beisbola klubs “Sigulda” realizēs “Erasmus+” projektu

2024-07-09

Eiropas Savienības “Erasmus+” programmā apstiprināts biedrības “Beisbola klubs “Sigulda”” projekta pieteikums personāla mobilitātes sporta jomā. Projekta nosaukums ir “Labā prakse beisbola un softbola attīstībai Latvijā”.

Projekta mērķi ir tautas sporta organizācijas spēju stiprināšana un starptautiskās sadarbības attīstīšana ar mūsu reģiona valstu beisbola organizācijām, kā arī iepazīties ar reģiona valstu organizāciju beisbola programmām. Tāpat projektā plānota beisbola un softbola treneru un tiesnešu zināšanu pilnveide un sadarbības izveide ar mūsu reģiona valstu beisbola speciālistiem, vingrinājumiem un darba metodēm. Tiesnešiem būs iespēja iepazīties ar tiesnešu darba organizēšanu un pilnveidot savu darbu, kā arī dalīties ar iegūto pieredzi un zināšanām arī ar citām beisbola un softbola organizācijām Latvijā un to speciālistiem, tādējādi veicinot labas prakses pārnesi.

Projekta ietvaros Siguldas beisbola speciālisti varēs doties vizītēs pie partneriem uz Somiju, Lietuvu un Čehiju, iepazīstoties ar beisbola un softbola organizācijām, speciālistiem un darbu šajās valstīs. Tā tiks dota iespēja speciālistiem gūt pieredzi ārvalstīs un jauniegūtos labās prakses piemērus ieviest arī savā ikdienas darbā.  

“Erasmus+” personāla mobilitāte sporta jomā sniedz iespēju neprofesionālā un tautas sporta organizāciju treneriem un citiem sporta darbiniekiem doties ārvalstu mobilitātē savu kompetenču, kvalifikāciju uzlabošanai un jaunu iemaņu iegūšanai, tādējādi veicinot neprofesionālā un tautas sporta organizāciju attīstību un to kapacitātes celšanu. Aktivitāti administrē Valsts izglītības attīstības aģentūra.